Supa pasata cu chimen

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda. Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 radacina de pastirnac
  • 2 linguri de chimen
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de unt
  • ulei

Mod de preparare

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda.

Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in supa calda. O data cu piureul de legume se adauga in supa un ou batut cu o lingura de faina si o lingura de unt.

Se potriveste de sare si se fierbe supa in continuare, la foc mic, amestecind in ea ca sa nu se prinda de fundul oalei.
Alte retete culinare

Supa de spanac

Ciorba de spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii