Supa pasata cu chimen

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda. Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 radacina de pastirnac
  • 2 linguri de chimen
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de unt
  • ulei

Mod de preparare

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda.

Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in supa calda. O data cu piureul de legume se adauga in supa un ou batut cu o lingura de faina si o lingura de unt.

Se potriveste de sare si se fierbe supa in continuare, la foc mic, amestecind in ea ca sa nu se prinda de fundul oalei.
Alte retete culinare

Supa de spanac

Ciorba de spanac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa