Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda. Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare. Cind zarzavatul
Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda.
Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare.
Cind zarzavatul s-a inmuiat bine, se scoate si se trece prin sita. Se pune piureul din nou in oala.
Se adauga putina sare si se fierbe la foc mic impreuna cu un sos de faina desfacuta in si o lingura de unt.
Se potriveste de sare, se fierbe un sfert de ora, dupa care se ia oala de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Se serveste calda, cu crutoane de piine prajita.
Alte retete pentru bucataria ta
Ciorba de salata
Zacusca de vinete
Zacusca de legume
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa