Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se
Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se maruntesc). Prazul, morcovul si telina, dupa ce au fost spalate se taie rondele sau fidelute. Fideaua se zdrobeste. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa, sa nu ramana cocoloase.
Supa de pui se amesteca cu sosul de soia, se pun verdeturile si fideaua si se pun pe foc pana dau in clocot. Se adauga toate condimentele si se fierbe 5 minute. La final se pune amidonul si amestecand continuu se mai da un clocot.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba fasole verde
Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...
Prajitura cu ciocolata si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa