Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se
Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se maruntesc). Prazul, morcovul si telina, dupa ce au fost spalate se taie rondele sau fidelute. Fideaua se zdrobeste. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa, sa nu ramana cocoloase.
Supa de pui se amesteca cu sosul de soia, se pun verdeturile si fideaua si se pun pe foc pana dau in clocot. Se adauga toate condimentele si se fierbe 5 minute. La final se pune amidonul si amestecand continuu se mai da un clocot.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba fasole verde
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii