Supa rece cu castraveti cruzi

Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si ra

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. resturi de carne
  • 2 buc. morcovi
  • 2 buc. ceapa
  • 2 buc. castraveti proaspeti
  • 250 gr. smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata supei de toata grasimea si se toarna intr-un castron peste cuburi de castraveti cruzi.


Se drege cu smantana si se serveste rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...