Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat. Presaram cu boia si pip
Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat.
Presaram cu boia si piper, turnam 1,5 l de apa, presaram cu sare si lasam sa fiarba pana cand legumele devin moi. Condimentam cu delicat si la sfarsit presaram cu 2 linguri de gris.
Fierbem cateva minute cu atentie, sa nu se inmoaie grisul.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de
cartofi
Salata bulgareasca
Mancare de spanac cu usturoi
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii