Supa saraca

Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat. Presaram cu boia si pip

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ ceapa
  • 2 bucati patrunjel
  • 2 morcovi taiati cubulete
  • 1 gulie taiata patratele
  • 1 cartof pisat
  • ulei
  • sare
  • piper
  • gris

Mod de preparare

Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat.

Presaram cu boia si piper, turnam 1,5 l de apa, presaram cu sare si lasam sa fiarba pana cand legumele devin moi. Condimentam cu delicat si la sfarsit presaram cu 2 linguri de gris.

Fierbem cateva minute cu atentie, sa nu se inmoaie grisul.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata de

cartofi

Salata bulgareasca

Mancare de spanac cu usturoi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...