Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata. O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina. Condimentam cu foi de dafin, piper boa
Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata.
O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina.
Condimentam cu foi de dafin, piper boabe si lamaie.
Lasam sa dea in clocot si servim cu cubulete de paine uscata.
Pofta buna!
Alte mancaruri recomandate:
Supa de pui cu galuste
Ciorba de pui a la grec
Ostropel de pui cu ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii