Prazul, morcovii, varza si cartofii se curata, apoi se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoare, varza se taie subtire ia
Prazul, morcovii, varza si cartofii se curata, apoi se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoare, varza se taie subtire iar cartofii se taie marunt. Varza cu prazul si morcovii se pun intr-un vas cu apa, sare si unt. Se lasa pe foc mic, in oala acoperita, pana se inmoaie bine. Se adauga apoi cartofii si se mai toarna apa. se lasa la fiert in continuare si se amesteca din cand in cand. Dupa ce legumele au fiert se adauga doua linguri de smantana si se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa