Supa taraneasca cu legume

Prazul, morcovii, varza si cartofii se curata, apoi se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoare, varza se taie subtire ia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 3 morcovi
  • 1 sfert de varza
  • 4 cartofi
  • 50 gr unt
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2
  • 5 l apa

Mod de preparare

Prazul, morcovii, varza si cartofii se curata, apoi se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoare, varza se taie subtire iar cartofii se taie marunt. Varza cu prazul si morcovii se pun intr-un vas cu apa, sare si unt. Se lasa pe foc mic, in oala acoperita, pana se inmoaie bine. Se adauga apoi cartofii si se mai toarna apa. se lasa la fiert in continuare si se amesteca din cand in cand. Dupa ce legumele au fiert se adauga doua linguri de smantana si se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Supa de rosii

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa