Supa taraneasca cu legume si slanina

Pentru supa taraneasca cu legume si slanina fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov (2-3 buc.)
  • ceapa (2 buc.)
  • patrunjel (1 radacina)
  • varza (1/4 buc.)
  • praz (2 fire)
  • piper
  • sare
  • slanina afumata (100 gr.)
  • grasime (50-60 gr.)
  • fasole uscata (200 gr.).

Mod de preparare

Pentru supa taraneasca cu legume si slanina fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime.Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min. Cand este gata se potriveste de sare si piper.


Se serveste cu verdeata pe deasupra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...