Pentru supa taraneasca cu legume si slanina fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele.
Pentru supa taraneasca cu legume si slanina fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime.Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min. Cand este gata se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu verdeata pe deasupra.
Un desert rapid, ușor și tare bun.
Desert sufleu de branza cu capsuniOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj