Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosiile curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se 1 lingura de faina s
Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosiile curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se 1 lingura de faina si o lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cind supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 ½ pahar lapte fierbinte. Se fierbe pina cind sint gata cartofii si se gusta de sare Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.
O bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti