Supa turceasca de linte rosie este gustoasa si foarte hranitoare. Pentru aceasta reteta de supa aveti nevoie de 200 g de linte rosie.
Supa turceasca de linte rosie este gustoasa si foarte hranitoare. Se spala lintea si se lasa sa se scurga.
Se curata ceapa si cartoful si se taie cubulete.
Se pot pune toate ingredientele in craticioara sau se poate praji ceapa, adauga paprika si apoi restul ingredientelor.
In mod sigur, la un moment dat, toate ingredientele se vor intalni in oala.
Se fierb cam 40 de minute sau pana cand lintea s-a inmuiat.
Acum se va mixa supa, eu am folosit un blender vertical. Daca nu doriti o textura fina, inainte de a o mixa scoateti o cana de supa pe care o readaugati dupa ce supa a fost mixata.
Supa de linte rosie se serveste cu sumac sau lamaie si ardei iuti turcesti.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii