Supa ungureasca de ciuperci cu taitei

Taiem ceapa rosie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga usturoiul strivit, apoi condimentam. Adaugam putina apa, apoi ciupercile taiate in patr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 150 g ciuperci
  • 1 nap mic
  • 1 morcov
  • 1 lingura de faina
  • 5 dl ulei
  • sare
  • piper
  • chimen
  • boia de ardei
  • 1 legatura de frunze de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 1
  • 5 l supa de carne (din cubulet concentrat)

Mod de preparare

Taiem ceapa rosie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga usturoiul strivit, apoi condimentam. Adaugam putina apa, apoi ciupercile taiate in patratele marunte, morcovul si napul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se adauga supa de carne si se fierbebe pana de inmoaie ingredientele. Facem o prajeala aurie pe care o turnam in supa. Ca completare se pot adauga galuste cu unt.
Este o reteta usor de gatit!

Alte retete culinare recomandate

Salata de pui cu ciuperci

Ciorba de spanac

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide