Se curata verdeturile, se spala foarte bine in mai multe ape, apoi se taie in suvite si se calesc in 3/4 din cantitatea de grasime indicata. Se adauga
Se curata verdeturile, se spala foarte bine in mai multe ape, apoi se taie in suvite si se calesc in 3/4 din cantitatea de grasime indicata. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pune 1 1/2 l apa fiarta sau supa de carne, sare si se fierb 30-40 min. Se drege cu ou si cu smintina.
Cu-i nu ii plac gogosile sa spuna acum, de multe ori fugim de ele ba pentru ca sunt prajite ba pentru ca ne ocupa prea mult...
Gogosi pufoase la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa