Ciorba de perisoare este o ciorba delicioasa si satioasa, poate fi consumata ca atare sau alaturi de ardei iuti.
Intai am curatat legumele: telina, pastarnacul, morcovul, ardeiul, rosia, ceapa. Am taiat cubulete mici morcovul,ceapa, rosia si ardeiul iar celelalte le-am taiat in doua si le-am pus pe toate la fiert intr-o oala cu apa, sare si bulion . Apoi am tocat carnea de vita. Am batut oul bine si l-am amestecat cu carnea de vita si am adaugat orezul (spalat in prealabil), grisul, patrunjel, marar, sare si piper dupa gust. Cand a inceput sa clocoteasca apa am facut cu mana perisoarele si le-am pus in oala la fiert. Cand perisoarele erau aproape fierte am adaugat borsul de putina (dupa gust). Am gustat perisoarele si cand am constantat ca sunt fierte am pus si spaghetele si am lasat sa mai fiarba 5 minute, apoi am adaugat patrunjelul si mararul.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.
Se serveste calda cu smantana si ardei iute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii