Supa crema de fasole pastai cu spanac si afumatura

Un deliciu care merita incercat!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de fasole pastai cu spanac si afumatura

Ingrediente

  • dafin
  • 200 g fasole pastai
  • 3 linguri de piure de spanac
  • o ceapa rosie
  • o capatana mica de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 1/2 ardei iute
  • fara seminte
  • 150 g afumatura(scarita)
  • sare
  • o lingurita amestec de condimente uscate(maghiran
  • cimbrisor
  • piper
  • dafin
  • oregano
  • busuioc)
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare
  • ulei de masline cateva rondele de masline
  • 3-4 rosioare cherry
  • 100 g unt

Mod de preparare

Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,fasolea verde pastai,spanacul piure,rosiile cherry taiate in sferturi,si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi.

Adaugam un praf de condimente,lingurita de legume deshidratate fara sare,adaugam 300 ml apa,amestecam,potrivim de sare si lasam sa fiarba inabusit pana scade zeama la jumatate.

Intre timp patrunjelul spalat si scurs se taie marunt si se da la blender cu usturoiul,un strop de ulei de masline si cateva bucatele de afumatura.Din amestecul-pasta obtinut oprim jumatate de cantitate pe care o amestecam cu untul moale ,la temperatura camerei.

Cealalta jumatate o lasam in cana si adaugam peste ea legumele din tigaie si le blenduim bine pana obtinem o crema fina.

Aceasta supa se serveste afumatura rumenita ,presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu untul aromat pregatit.Este o supa foarte deliciasa!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Chiftelute marinate
Cele mai apreciate rețete
Capsuni la borcan
1
Conserve de iarna

Capsuni la borcan

Capsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...

Capsuni la borcan
Ceai cu lamaie
2
Ceaiuri

Ceai cu lamaie

Se pune intr-un ceainic esenta de ceai si se toarna peste apa clocotita. Se lasa cateva minute ca sa se faca infuzia, dupa...

Ceai cu lamaie
Unt de curry
3
Unturi

Unt de curry

Praful de curry se prajeste intr-o tigaie, apoi se amesteca cu unt topit, pana devine spumos, intr-un castronel. Se intinde...

Unt de curry
Sarmalute cu soia si ciuperci
4
Mancaruri de post

Sarmalute cu soia si ciuperci

Sarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...

Sarmalute cu soia si ciuperci
Quiche cu conopida, rosii cherry si cascaval
5
Mancaruri cu legume

Quiche cu conopida, rosii cherry si cascaval

un preparat delicios cu conopida

Quiche cu conopida, rosii cherry si cascaval
Parteneri
Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza
Bucataras.RO

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

De cand am vazut la Gabi (multumesc mult, fata draga) aceasta placinta am pregatit-o de cateva ori si a intrat in topul...

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Socată reţeta bunicii
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii