Un deliciu care merita incercat!
Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,fasolea verde pastai,spanacul piure,rosiile cherry taiate in sferturi,si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi.
Adaugam un praf de condimente,lingurita de legume deshidratate fara sare,adaugam 300 ml apa,amestecam,potrivim de sare si lasam sa fiarba inabusit pana scade zeama la jumatate.
Intre timp patrunjelul spalat si scurs se taie marunt si se da la blender cu usturoiul,un strop de ulei de masline si cateva bucatele de afumatura.Din amestecul-pasta obtinut oprim jumatate de cantitate pe care o amestecam cu untul moale ,la temperatura camerei.
Cealalta jumatate o lasam in cana si adaugam peste ea legumele din tigaie si le blenduim bine pana obtinem o crema fina.
Aceasta supa se serveste afumatura rumenita ,presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu untul aromat pregatit.Este o supa foarte deliciasa!
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii