Supe de carne

Reteta Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 1h:20m 
anca e. voicu postat de
Postat pe: 05-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
Una dintre supele mele preferate pentru sezonul rece

ingrediente

6 portii

   Un tacâm de pui
   Sare
   după gust
   1 ceapă albă
   2 morcovi
   1 ardei gras
   500 ml suc de roşii
   2 cuiburi de fidea
   Câteva fire de pătrunjel

mod de preparare

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare.
Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două.
Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul.
Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Se serveşte cu crutoane.

Timp de pregătire: 10min
Timp de gătire: 1h 20min

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html
Incearca si Supa de pui cu galuste imperiale
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.