Ciorba de perisoare este delicioasa, iar acum o poti pregati fara sa trebuiasca sa stai langa oala mereu, in noul Express Cooker.
Pentru prepararea perisoarelor se amesteca intr-un bol carnea tocata, orezul, o ceapa, 2 oua si mararul, se adauga sare si piper după gust, dupa care se formeaza bilute. Legumele ramase se toaca in cubulete mici http://www.top-shop.ro/bucatarie_casa/express_cooker.html impreuna cu 1.5 l de apa.
Se pune capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Ciorba". Se lasa 30 minute la fiert, dupa care se adauga perisoarele, plus o cana de suc de rosii sau rosii proaspete tocate (pot fi oparite in prealabil pentru a se indeparta coaja daca e mai tare).
Se lasa din nou la fiert pana la terminarea programului si apoi se adauga jumatate de litru de bors (deja fiert), dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul, se mai lasa la fiert timp de 5 minute. La final, se pune sare si leustean dupa gust.
! Tips:
Pentru ca perisoarele sa ramana intregi si sa nu se lipeasca de mana, puteti sa umeziti din cand in cand palmele cu apa rece.
Avertisment:
Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.
Serviti ciorba de perisoare calda.
M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le...
Desert fursecuri inimoasePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura