Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert. Galustele: Ouale se bat impreuna cu c
Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert.
Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul, se adauga untul moale, faina si grisul (amestecate in prealabil) si se potriveste de sare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aproximativ 1 cm. Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii, adica aproximativ 15 minute. Se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite. Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund (eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).
Se seveste cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa