Ciorba de pui cu galuste imperiale

Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert. Galustele: Ouale se bat impreuna cu c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui (eu am avut de casa)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • pasta de rosii sau bulion
  • Galuste imperiale:
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune carne la fiert, iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete si se lasa la fiert.

Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul, se adauga untul moale, faina si grisul (amestecate in prealabil) si se potriveste de sare. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aproximativ 1 cm. Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii, adica aproximativ 15 minute. Se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite. Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund (eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).


Se seveste cu patrunjel verde.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu pui si ciuperci

M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!

Ciulama cu pui si ciuperci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii