Carnea macra si carnea de vita cu os se pun cu apa la fiert .Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup.Cand carnea este bine f
Carnea macra si carnea de vita cu os se pun cu apa la fiert .Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup.Cand carnea este bine fiarta, se adauga la supa ceapa inabusita si castravetii murati (curatati de coaja si taiati marunt) si se lasa sa fiarba timp de 4-5 minute, apoi se adauga boabe de piper negru, foaia de dafin si toate produsele de carne (fierte si taiate in felii de 2-3 mm. grosime si 2-2,5 cm. lungime), maslinele verzi si cateva masline fara samburi. Cu cat sunt mai multe feluri de carne, cu atat ciorba va fi mai buna. Se fierbe totul pana este gata.
Inainte de a servi ciorba la masa, se pun in fiecare farfurie cateva rondele de masline negre fara samburi, o lingurita de smantana, o felie de lamaie fara coaja si verdeata proaspata, taiata marunt-patrunjel, marar, busuioc sau hasmatuchi. Pentru ca ciorba sa fie mai gustoasa ,la sfarsit , se poate adauga putina saramura de la castraveti, fiarta in prealabil.
Sunt innebunita dupa aceste sandvisuri pentru ca sunt foarte gustoase si foarte bune de luat la pachet. Pentru reteta m-am...
Sandvisuri cu omleta, ardei, ciuperci, muschi tiganesc si cascaval la Panini Maker BrevilleDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata