Gulas cu peste

Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa. Adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ ceapa
  • 600 gr cartofi
  • boia
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 500 gr file de somn macerat in vin
  • pasta de ardei picant
  • 1 cub pentru supa de peste
  • ulei sau untura de porc

Mod de preparare

Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa.

Adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate marunt. Presaram cu sare si acoperim cu un capac, lasam sa fiarba la foc mic.

Adaugam cubul pentru supa de peste, usturoiul pisat si pasta de ardei picat dupa gust. Cand cartofii sunt aproape moi, adaugam fileul taiat in fasii.

Servim supa cat e calda.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Piept de pui cu smantana

Supa de pui cu galuste

Rosii umplute cu piept de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...