Gulas cu peste

Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa. Adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ ceapa
  • 600 gr cartofi
  • boia
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 500 gr file de somn macerat in vin
  • pasta de ardei picant
  • 1 cub pentru supa de peste
  • ulei sau untura de porc

Mod de preparare

Prajim ceapa taiata marunt in ulei, o presaram cu boia si adaugam 1,5 l de apa.

Adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate marunt. Presaram cu sare si acoperim cu un capac, lasam sa fiarba la foc mic.

Adaugam cubul pentru supa de peste, usturoiul pisat si pasta de ardei picat dupa gust. Cand cartofii sunt aproape moi, adaugam fileul taiat in fasii.

Servim supa cat e calda.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Piept de pui cu smantana

Supa de pui cu galuste

Rosii umplute cu piept de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca