Ceaunul se unge cu unsoare rece, se aseza la fund osul, peste asta vine un strat de carne taiata cubulete. Peste asta vine ceapa taiata felii subtiri,
Ceaunul se unge cu unsoare rece, se aseza la fund osul, peste asta vine un strat de carne taiata cubulete. Peste asta vine ceapa taiata felii subtiri, chimionul si restul de carne. Se adauga usturoiul zdrobit, ardeiul verde intreg, si chilli. Se toarna doar 100 ml de apa la el si se incepe fiertul la foc mic. Cand se roseste in unsoare se sareaza, se presara boiaua, frunza de telina, si se toarna atata apa calda pe el incat sa-l acopere. Se fierbe mai departe pe foc mic, si cand este aproape gata se adauga cartofii taiati cuburi. Inainte sa fie gata se adauga tascute si daca e necesar se mai adauga si apa si in cateva minute se fierb.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba ciuperci
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti