Supa chinezeasca cu piept de pui si alune

Supa chinezeasca cu piept de pui si alune este o supa delicioasa si sanatoasa. Se pune uleiul in cratita, adaugam ceapa tocata marunt, calim putin, apoi adaugam faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceapa
  • 1 piept de pui
  • o lingura de faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 50 g alune prajite
  • 1 ardei gras si
  • 1 iute
  • o legatura patrunjel verde
  • 2 cuburi de concentrat de pui

Mod de preparare

Supa chinezeasca cu piept de pui si alune este o supa delicioasa si sanatoasa. Se pune uleiul in cratita, adaugam ceapa tocata marunt, calim putin, apoi adaugam faina si amestecam sa nu se formeze cocolosi. Dupa ce se leaga, stingem cu supa sau cu apa calduta, apoi punem carnea de pui taiata cuburi, ardei tocati, alunele, sosul de soia si lasam sa fiarba. Adaugam sarea, dupa care, la sfarsit, decoram cu patrunjel tocat fin.


Supa chinezeasca se serveste calda, decorata cu patrunjel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...