Supa-crema din ficat de pui

Chifla se taie in cubulete de cca 1 x 1 cm si se prajeste in ulei, se adauga ficatul de pui taiat fasii subtiri. Se prajesc impreuna cateva minute apo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati mari de ficat de pui
  • 1 chifla (sau o felie de paine alba)
  • 1 tub de crema de legume
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 l.c. mocca maghiran
  • sare dupa gust
  • piper zdrobit

Mod de preparare

Chifla se taie in cubulete de cca 1 x 1 cm si se prajeste in ulei, se adauga ficatul de pui taiat fasii subtiri. Se prajesc impreuna cateva minute apoi se sting cu 400 ml apa, se aduga usturoiul zdrobit, crema de legume si condimentele.

Dupa 10 minute de fiert, se ia de pe foc, se dauga 200 ml apa rece si se mixeaza.

Dupa aceasta operatie, se pune pireul obtinut in oala, se completeaza la un litru, cu apa. Se adauga smantana si se da in clocot.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba cartofi

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu paste

Pulpe de pui cu paste
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise