Supa de carne de vita cu ficat de pui

Se spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza spuma obtinuta. Se condimenteaza. C

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 600 gr pulpa de vita
  • 1 os cu maduva
  • 8 buc de ficat de pui
  • 1 pachet de legume
  • 1 gulie
  • 1 sfert de telina
  • sare
  • piper macinat
  • taiatei

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza spuma obtinuta. Se condimenteaza. Cand bucatile de carne incep sa se ridice se adauga legumele. Se fierbe supa la foc mic cca 2 ore ½. Cand carnea si legumele devin moi se adauga ficatul de pui si se fierbe inca 5 minute.
Alte reteta ciorba recomandate

Supa de rosii

Ciorba vita

Ciorba fasole verde

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa