Supa de oaie

Supa de oaie este una din retetele de supa de carne pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pentru aceasta supa aveti nevoie de carne de oaie, morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi si pastarnac.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 1 kg morcovi
  • 250 gr patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei iute mic
  • 1 lingura crema de ardei
  • sare
  • piper boabe
  • 500 gr cartofi pentru supa

Mod de preparare

Supa de oaie este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa se spala carnea, se pune la fiert, apoi se indeparteaza spuma. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga zarzavaturile curatate si taiate in patru. Se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce au fiert, se strecoara supa in alt vas si se taie zarzavatul si carnea cubulete. Cartofii pentru supa se taie tot cubulete si se adauga in supa. Se adauga din nou zarzavaturile, carnea si o lingurita de crema de ardei dulce sau iute. Se ia de pe foc dupa ce au fiert cartofii.


Supa de oaie se serveste supa calda cu ardei iute murat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...