Supa de oaie

Supa de oaie este una din retetele de supa de carne pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pentru aceasta supa aveti nevoie de carne de oaie, morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi si pastarnac.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 1 kg morcovi
  • 250 gr patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei iute mic
  • 1 lingura crema de ardei
  • sare
  • piper boabe
  • 500 gr cartofi pentru supa

Mod de preparare

Supa de oaie este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa se spala carnea, se pune la fiert, apoi se indeparteaza spuma. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga zarzavaturile curatate si taiate in patru. Se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce au fiert, se strecoara supa in alt vas si se taie zarzavatul si carnea cubulete. Cartofii pentru supa se taie tot cubulete si se adauga in supa. Se adauga din nou zarzavaturile, carnea si o lingurita de crema de ardei dulce sau iute. Se ia de pe foc dupa ce au fiert cartofii.


Supa de oaie se serveste supa calda cu ardei iute murat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca