Supa de perisoare cu ficat

Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 plicuri de drojdie uscata
  • 3-4 oua
  • 3 cutii de pateu
  • morcovi
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • condimente
  • busuioc
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adauga drojdia, iar cand se raceste de tot se adauga ouale si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet cat cuprinde.

Din acest aluat se formeaza gomboturi si se pun in supa.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Supa ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa