Supa de perisoare cu ficat

Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 plicuri de drojdie uscata
  • 3-4 oua
  • 3 cutii de pateu
  • morcovi
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • condimente
  • busuioc
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de ulei. Cand se raceste un pic se adauga drojdia, iar cand se raceste de tot se adauga ouale si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet cat cuprinde.

Din acest aluat se formeaza gomboturi si se pun in supa.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Supa ciuperci

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!