Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat, luand spuma care se formeaza. Morcovul se curata si se taie dupa preferinta.Ardeiul
Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat, luand spuma care se formeaza. Morcovul se curata si se taie dupa preferinta.Ardeiul se toaca cubulete.Ceapa mare se toaca marunt iar cea mica se lasa intreaga. Cand pieptul de pui a fiert putin se adauga legumele si se lasa la fiert.Inainte cu 10-15 min de a stinge focul se adauga orezul. Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul tocat.
Alte supe recomandate
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti