Cristina Spatar a slabit 6 kg la 4 luni dupa nastere!

Pentru ca este o fire activa, Cristina si-a reluat activitatea profesionala la doar 4 luni dupa nastere. Insa meseria ei nu ii permite sa arate oricum in fata camerei.

Astfel vedeta s-a ambitionat si s-a apucat de sala si diete. Iata ce si-a prospus Cristina:

- mananca doar gratar si salate

- a eliminat definitiv dulciurile, sucurile carbogazoase si alcoolul

- a renuntat la inghetata, insa declara ca acest lucru a fost cel mai greu

- merge la sala de 4 ori pe saptamana, iar acasa face bicicleta sau fitness, atunci cand are timp. Cristina ne-a declarat ca are noroc cu mama soacra, pentru ca o ajuta cu baietelul, insa este si in cautare de bona.

- vedeta merge de 3 ori pe saptamana la masaj si sauna

- urmeaza si alte proceduri de reducere a tesutului adipos.

Cu un astfel de regim este foarte usor sa slabesti, insa ar trebui sa ai si un venit mult peste medie.

Cristina sustine ca ea urmeaza aceste proceduri pentru a arata excelent in noul sau videoclip, insa nu sunt absolut necesare. Poti slabi foarte frumos chiar daca faci miscare fizica intensa si nu este obligatoriu sa mergi la sala.

Pentru a slabi dupa nastere medicii recomanda sa nu tii diete drastice, sa nu te infometezi, ci doar sa renunti la alimentele superprelucrate si hipercalorice si sa mergi mult pe jos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
3
Borsuri

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)

Desigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...

Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
Briose cu ciocolata
4
Prajituri

Briose cu ciocolata

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...

Briose cu ciocolata
Ciorba de perisoare
5
Borsuri

Ciorba de perisoare

O ciorba cu multe....multe legume calite!

Ciorba de perisoare
Parteneri
Calamar pane
Bucataras.RO

Calamar pane

Calamar pane
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!