Diana Munteanu a slabit 20 de kilograme!

Cum a slabit? Dieta si miscare, evident!

Diana nu a tinut cont de ce mananca in timpul sarcinii si si-a satisfacut toate pofetele. Astfel, senzuala blonda s-a trezit cu aproape 20 de kilograme in plus dupa nastrea baietelului ei si al lui Claudiu Niculescu.

Insa cum Diana este o persoana ambitioasa, a hotarat ca pana la botezul fiului sau sa revina la silueta care a facut-o celebra.

Ea nu a apelat la nutritionist, insa a renuntat la prajeli, fainoase si fructe si a urmat o dieta bazata pe salate si peste la gratar.

Diana a declarat ca se abitne de la foarte multe alimente, insa nu se infometeaza, pentru ca inca isi alapteaza fiul si vrea si ca rezultatele dietei sa se mentina.

Diana MUnteanu sustine ca totusi i-a fost relativ usor sa slabeasca, deoarece corpul ei a retinut multa apa in timpul sarcinii si apoi a eliminat-o prin consumul de lichide si ceaiuri de plante.

Ea a zis ca a mancat cantitati mari de salate, pui fiert sau la gratar si peste la cuptor. Astfel intr-o luna si jumatate a revenit la greutatea de dinainte de sarcina.

Diana nu a practicat niciun sport in timpul dietei, din cauza operatiei de cezariana si a interdictiei la efort fizic recomandata de medic.

Insa noptile nedormite si plimbatul cu bebelusul in brate prin casa si-au spus cuvantul...

Acum Diana este in forma si nici macar nu ai spune ca este mama unui baietel superb!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Supa crema de dovlecei si rosii

Supa crema de dovlecei si rosii

• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa

Supa crema de dovlecei si rosii
Cele mai apreciate rețete
Sarmalute moldovenesti in foi de vita
1
Mancaruri cu carne

Sarmalute moldovenesti in foi de vita

Sarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...

Sarmalute moldovenesti in foi de vita
Desert prajitura cu capsuni
2
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Frunze de vita oparite
3
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sirop de zmeura pentru la iarna
4
Siropuri

Sirop de zmeura pentru la iarna

Acest sirop de zmeură se poate folosi în multiple moduri - poți să îl adaugi în limonade răcoritoare pentru un plus de...

Sirop de zmeura pentru la iarna
Prajitura cu cirese
5
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Parteneri
Sandwich cu sos de prune și somon fume
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Compot de visine pentru iarna
Gustos.RO

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Prajitura turnata cu branza si visine
ReteteCulinare.RO

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate