Ingrediente: (pentru o portie)
125 gr ciuperci de padure 1/2 ceapa taiata 50gr mazare 2 lingurite de patrunjel proaspat tocat 150gr orez 1 pahar de vin sec alb 250 ml de zeama de legume 1 catel de usturoi ulei de masline pentru prajire
Mod de preparare: Se curata ciupercile si se maruntesc, apoi trebuie fierte pana cand se micsoreaza si incep sa se coloreze. In aceeasi apa se adauga mazarea si orezul la fiert apoi vinul pana cand scade suficient de mult. In acel moment se adauga zeama de legume si se lasa la fiert cam 15 minute adaugand mereu zeama sau apa sa nu scada prea mult in timpul fierberii. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Primele se calesc usturoiul si ceapa in uleiul de masline, amestecand usor, apoi se adauga amestecul de ciuperci preparat inainte si patrunjelul.
Pofta buna la orezul preferat al cantaretei!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii