Ingrediente: (pentru o portie)
125 gr ciuperci de padure 1/2 ceapa taiata 50gr mazare 2 lingurite de patrunjel proaspat tocat 150gr orez 1 pahar de vin sec alb 250 ml de zeama de legume 1 catel de usturoi ulei de masline pentru prajire
Mod de preparare: Se curata ciupercile si se maruntesc, apoi trebuie fierte pana cand se micsoreaza si incep sa se coloreze. In aceeasi apa se adauga mazarea si orezul la fiert apoi vinul pana cand scade suficient de mult. In acel moment se adauga zeama de legume si se lasa la fiert cam 15 minute adaugand mereu zeama sau apa sa nu scada prea mult in timpul fierberii. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Primele se calesc usturoiul si ceapa in uleiul de masline, amestecand usor, apoi se adauga amestecul de ciuperci preparat inainte si patrunjelul.
Pofta buna la orezul preferat al cantaretei!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii