Somonul gustos al Emmei Bunton

(0)
admin postat de






 

Ingrediente:

1 bucata de

somon,

2 lingurite de ulei de masline, 1/2 de lingurita de sare, 1/4 de

lingurita de piper, 2 lingurite de seminte de susan

Pentru

sos:

1/2 de lingurita de coaja de lamaie plus o lingurita de suc proaspat

de lamaie, 100 gr de maioneza light, 100 gr de iaurt degresat, 1-2

lingurite de mustar Dijon, 1 lingurita de hrean ras, sare si piper

dupa gust.

Mod de preparare:

Se unge bucata de somon

cu 1 lingurita din uleiul de masline pe ambele parti si se asezoneaza

cu sare si piper. Apoi se tapeteaza bine cu susan pe ambele parti. Se

pune intro tava plata in care s-a incins si restul de ulei de masline

si se coace intre 5 si 6 minute pe fiecare parte.

In timp ce

somonul se prajeste, se amesteca ingredientele pentru sos incepand cu

doua lingurite de lamaie intrun bol de salata. In timp ce se mixeaza

se gusta si se adauga dupa preferinte: mai acru, mai iute.

Se

serveste somonul, peste care se toarna sosul de mustar cu lamaie, pe

un platou alaturi de taitei si salata de castraveti.

Emma va

doreste Pofta buna!



Alte articole cu:
sos de lamaie
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite