Valentina Pelinel a slabit 8 kilograme in 3 luni!

Vedeta a lucrat peste 10 ani cu designeri celebri si a prezentat costume de baie in toate marile capitale ale modei din lume. Insa dupa ce a renuntat la cariera de manechin si s-a casatorit, Valentina s-a trezit peste noapte cu mai bine de 8 kilograme in plus, care o faceau sa se simta destul de rau si sa-si doreasca din nou silueta de fotomodel.
La 28 de ani, Valentina a juns sa fie extrem de nemultumita de felul in care arata, kilogramele in plus "asezandu-se" pe fata, burtica si coapse. Astfel, senzuala blonda a luat hotararea de a merge la un nutritionist si a-si rezolva problema.
Pentru ca nu dorea o slabire brusca, medicul i-a recomandat o dieta simpla, de bun-simt, pe care Valentina a urmat-o intocmai, iar acum a devenit parte din viata ei. Recunoaste totusi, ca la inceput i-a fost destul de greu... Iata ce mananca frumoasa vedeta intr-o zi:
- 150 de g carne de pui, curcan sau peste - doua fructe, insa nu banane, struguri sau prune - lactate degresate (iaurt, lapte, branza de vaci), pana la 500 g pe zi - legume in cantitati nelimitate consumate proaspete sau pe gratar - are interzis la: prajituri, ciocolata, sucuri, alcool si produse de panificatie - ultima masa o ia inainte cu 4 ore de culcare si bea foarte multa apa
Valentina imbina dieta cu mult sport, ea face fitness, aerobic si power-plate. Astfel in doar 3 luni, vedeta a reusit sa scape de kilogramele in plus is a revina la silueta care a facut-o celebra. Insa Valentina nu a renuntat complet la regim si l-a transformat intr-un stil de viata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura simpla cu nuci si mere
1
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Prajitura cu foi de zahar ars
2
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
3
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Paella (reteta originala)
4
Mancaruri cu orez

Paella (reteta originala)

Paella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...

Paella (reteta originala)
Varza dulce cu pui
5
Mancaruri cu varza

Varza dulce cu pui

Cum am facut eu: am pus la calit ceapa taiata marunt+un pic de sare; dupa cateva minute am pus si boiaua. Am pus carnea,...

Varza dulce cu pui
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita