Vedeta a lucrat peste 10 ani cu designeri celebri si a prezentat costume de baie in toate marile capitale ale modei din lume. Insa dupa ce a renuntat la cariera de manechin si s-a casatorit, Valentina s-a trezit peste noapte cu mai bine de 8 kilograme in plus, care o faceau sa se simta destul de rau si sa-si doreasca din nou silueta de fotomodel.
La 28 de ani, Valentina a juns sa fie extrem de nemultumita de felul in care arata, kilogramele in plus "asezandu-se" pe fata, burtica si coapse. Astfel, senzuala blonda a luat hotararea de a merge la un nutritionist si a-si rezolva problema.
Pentru ca nu dorea o slabire brusca, medicul i-a recomandat o dieta simpla, de bun-simt, pe care Valentina a urmat-o intocmai, iar acum a devenit parte din viata ei. Recunoaste totusi, ca la inceput i-a fost destul de greu... Iata ce mananca frumoasa vedeta intr-o zi:
- 150 de g carne de pui, curcan sau peste - doua fructe, insa nu banane, struguri sau prune - lactate degresate (iaurt, lapte, branza de vaci), pana la 500 g pe zi - legume in cantitati nelimitate consumate proaspete sau pe gratar - are interzis la: prajituri, ciocolata, sucuri, alcool si produse de panificatie - ultima masa o ia inainte cu 4 ore de culcare si bea foarte multa apa
Valentina imbina dieta cu mult sport, ea face fitness, aerobic si power-plate. Astfel in doar 3 luni, vedeta a reusit sa scape de kilogramele in plus is a revina la silueta care a facut-o celebra. Insa Valentina nu a renuntat complet la regim si l-a transformat intr-un stil de viata!
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisPaella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Cum am facut eu: am pus la calit ceapa taiata marunt+un pic de sare; dupa cateva minute am pus si boiaua. Am pus carnea,...
Varza dulce cu puiReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii