Rio Bucovina te informeaza ca sa alegi in cunostinta de cauza

(0)
postat de
De aceea sunt obligatorii reglementarile privind concentratiile maxime admise si analizele periodice care sa dovedeasca faptul ca alimentele sau apa se incadreaza in aceste limite de siguranta. Poate ca mai putini dintre noi stim ca nitratii se gasesc nu numai in apa, ci si in alimente cum sunt legumele, fructele, carnea, etc. De cele mai multe ori nitratii din alimente au concentratii mult mai mari la suta de grame decat exista intr-un pahar cu apa. Concentratiile de nitriti, admise de lege pentru produse alimentare, sunt mai mari decat cele admise la apa minerala naturala. 

Apele minerale naturale sunt ape de zacamant. Daca apa izvoraste natural si nu este extrasa, astfel antrenand si ape de suprafata, continutul de substante dizolvate ca Na, Mg, K, Ca, nitrati, cloruri, fluoruri, etc, au provenienta endogena (din interiorul zacamantului prin dizolvarea substantelor din rocile de adancime). Concentratiile de substante dizolvate sunt mici si nu afecteaza sanatatea.

 

Apa minerala naturala Bucovina este apa de zacamant, izvoraste natural ca urmare a presiunii scoartei terestre si ajunge la fabrica din Vatra Dornei prin cadere libera pe un traseu de cca 7 Km, printr-un sistem de conducte etanse. Continutul de substante dizolvate este trecut pe eticheta, inclusiv cel de nitrati si fluoruri. Aceste concentratii se incadreaza in limitele admise de lege.

 

Astfel, apa minerala ...
naturala  plata Bucovina este certificata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (IOMC) pentru a fi folosita in alimentatia bebelusului.
Alte articole cu:
apa minerala
recomandari

Vara, soarele puternic ne arde pielea, iar aceasta pierde apa si se deshidrateaza, isi pierde elasticitatea, ...

citește—

Transforma mancarea buna intr-o prioritate
Nu lasa mancarea la voia intamplarii. Daca te bazezi pe ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.