Ca apertitiv, branza se intinde pe paine prajita sau biscuit, cu cutitul care insoteste fiecare fel. Cand branza se serveste cu salata, o puteti intinde pe paine sau pe biscuit fie cu furculita, fie cu cutitul.
Alternativa este sa puneti cu furculita o bucata de branza pe farfurie, si sa o mancati cu o frunza de salata verde.
Branzele moi, cum ar fi Brie sau Camembert, se intind intotdeauna cu cutitul de salata sau de unt. Branzele de desert, servite cu fructe, sunt cel mai simplu de mancat: taiati si/sau curatati marul sau para, apoi mancati branza cu furculita, si fructul fie cu furculita, fie cu mana.
Se mananca alternativ: o inghititura de branza, una de fruct.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii