Atunci cand iei masa la un restaurant japonez sau esti invitat la masa de catre persoane de origine japoneza ai grija sa tii paharul cu ambele maini cand iti toarna cineva in pahar. Este politicos sa le torni si lor. Nu se lasa niciodata betigasele infipte in orez, acestea le vor aminti de betigasele de tamaie infipte in cenusa si folosite la funeralii. Nu se transfera mancarea de la un betigas la altul. La inmormantarile japoneze se procedeaza in acest fel cu oasele persoanei incinerate. In timpul unei mese, se foloseste o singura pereche de betigase, care se vor pune paralel cu farfuria cand nu sunt folosite.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii