Maniere la masa japoneza

Maniere la masa japoneza

Atunci cand iei masa la un restaurant japonez sau esti invitat la masa de catre persoane de origine japoneza ai grija sa tii paharul cu ambele maini cand iti toarna cineva in pahar. Este politicos sa le torni si lor. Nu se lasa niciodata betigasele infipte in orez, acestea le vor aminti de betigasele de tamaie infipte in cenusa si folosite la funeralii. Nu se transfera mancarea de la un betigas la altul. La inmormantarile japoneze se procedeaza in acest fel  cu oasele persoanei incinerate. In timpul unei mese, se foloseste o singura pereche de betigase, care se vor pune paralel cu farfuria cand nu sunt folosite.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori