Maniere la masa japoneza

(0)
admin postat de
Atunci cand iei masa la un restaurant japonez sau esti invitat la masa de catre persoane de origine japoneza ai grija sa tii paharul cu ambele maini cand iti toarna cineva in pahar.

Este politicos sa le torni si lor. Nu se lasa niciodata betigasele infipte in orez, acestea le vor aminti de betigasele de tamaie infipte in cenusa si folosite la funeralii.

Nu se transfera mancarea de la un betigas la altul. La inmormantarile japoneze se procedeaza in acest fel  cu oasele persoanei incinerate. In timpul unei mese, se foloseste o singura pereche de betigase, care se vor pune paralel cu farfuria cand nu sunt folosite.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
recomandari

Cand ma gandesc la bucataria japoneza ma gandesc la armonie, disciplina si imaculare. Japonezii sunt cei mai ...

citește—

Bucataria japoneza incearca sa puna in evidenta aroma si textura naturala a mancarii- multe mancaruri sunt ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite