Atunci cand iei masa la un restaurant japonez sau esti invitat la masa de catre persoane de origine japoneza ai grija sa tii paharul cu ambele maini cand iti toarna cineva in pahar. Este politicos sa le torni si lor. Nu se lasa niciodata betigasele infipte in orez, acestea le vor aminti de betigasele de tamaie infipte in cenusa si folosite la funeralii. Nu se transfera mancarea de la un betigas la altul. La inmormantarile japoneze se procedeaza in acest fel cu oasele persoanei incinerate. In timpul unei mese, se foloseste o singura pereche de betigase, care se vor pune paralel cu farfuria cand nu sunt folosite.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii