Pestele si bunele maniere

(0)
admin postat de
Mai intai taiati capul si coada pestelui cu furculita si cutitul, si

mutati-le intr-o parte a farfuriei. Apoi inserati varful cutitului pe

langa sira spinarii, si despicati pestele de la un capat la altul. In

acest moment, aveti trei optiuni: 1) trageti sira spinarii afara; 2)

desfaceti pestele ca pe o carte, si scoateti sira spinarii; 3) ridicati

fileul de deasupra, mancati-l, apoi scoateti sira spinarii din fileul

ramas.


Daca v-a scapat un os, scoateti-l din gura intre degetul mare si aratator.




Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.