Trilogy vine in intampinarea tendintei generale de adoptare a gatitului sanatos si alimentatiei rationale, fiind instrumentul ideal pentru cele mai gustoase retete. Dry cooker este recunoscut de toate gospodinele din Romania. La sugestia clientilor, Dry Cooker Trilogy a fost creeat cu o suprafata de gatit mai mare si o performanta termica superioara. in plus, datorita designului ce permite o circulatie mai buna a aerului cald, ofera o gatire mai rapida. De Martisor am primit o surpriza, trebuie sa recunosc ca-mi plac la nebunie surprizele, mai ales sa le fac, dar nu ma supar nici cand cea surprinsa sunt eu :). Am descoperit in coletul pe care mi l-a lasat curierul noua tigaie Dry Cooker Trilogy. N-am avut ocazia sa pun la treaba versiunea anterioara, asa ca n-am cum sa le compar, dar am fost tare incantata sa testez varianta imbunatatita.
Secretul noii tigaii Dry Cooker Trilogy este designul unic patentat. Are trei coloane perforate incalzite din laterale. Aerul fierbinte intra si circula in tigaie - mancarea este gatita repede, bine si uniform, fara ulei, pastrandu-si astfel nutrientii, atat de necesari organismului nostru. Alimentele nu se lipesc si aveti posibilitatea de a gati si la cuptor datorita manerului detasabil si, ulterior, va veti bucura de o curatare usoara a vasului in care ati gatit. Am ales sa prepar pentru prima data o prajitura marmorata cu budinca. N-am uns si tapetat tigaia inainte sa o pun la cuptor, am avut dubii sa pun o tigaie cu capac la cuptor pentru o prajitura, dar testam doar :). 180 de grade, 35 de minute, atat i-a trebuit prajiturii mele ca sa fie gata in cuptorul cu gaz. Nu s-a ars deloc, nu s-a lipit, n-a lasat urme in tigaie, chiar am fost impresionata. Manerul detasabil este chiar util, am pus tigaia cu usurinta la cuptor, tot cu usurinta am si scos-o, sistemul de atasare a manerului functioneaza foarte usor. Pe langa faptul ca Dry Cooker Trilogy aduce un plus de savoare si sanatate, forma speciala a manerului si capacul termorezistent vor fi de mare ajutor atunci cand gatiti. Tigaia Dry Cooker Trilogy a fost creata special pentru un stil de viata sanatos si gustos! O puteti comanda si voi!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii