Ne-am intalnit intr-o zi de luni si a fost dragoste la prima vedere in ceea ce priveste aspectul. Era asa de dragalas ca imi era mila sa-l folosesc dar cum aceasta nu intra in atributiile lui si anume de a fi bibelou in casa mea, am luat niste fructe si legume sa vad competentele lui si pot sa zic ca m-am indragostit. Este un storcator de marime medie, pot spune, ce nu ocupa mult spatiu in bucatarie avand parti rotunjite si astfel se integreaza mai bine si este si usor de transportat. Acesta se poate gasi in doua variante de culori alb-negru si alb-rosu. Eu il am varianta de alb-rosu. Sunt niste culori care se complementeaza foarte frumos. Si cum estetica este un lucru important in zilele noastre eu zic ca are un punct in plus. Si un lucru important, prezinta mici picioruse cu niste ventuze care il tin pe loc pentru ca (l-am supus la niste teste) la puterea lui cand il pornim tinde sa se miste, sa sara. Se poate dezasambla foarte usor pentru a-l curata si la asamblare e si mai usor. Cand e dezasamblat ma amuza ca seamana cu o nava extraterestra ce a aterizat. Voua nu vi se pare la fel? Imi place foarte ca face ceea ce promite si anume obtii cu mult mai mult din fructe si este foarte usor de spalat ceea ce e important mai ales in zilele noastre. De exemplu mie nu-mi place sa petrec prea mult timp la spalat de vase si ideea de a-l spala in mai putin de 1 minut m-a atras foarte mult. Folosind acest robot am incercat niste sucuri si sa fac inghetata din suc dee fructe pentru prima data. Am inceput cu un suc de mere si a fost delicioasa aroma sa fara conservantii obisnuiti din sucurile de mere din magazine. Eu am facut un suc energizant si sanatos din suc de morcovi, mere si patrunjel. Le-am stors separat si le-am amestecat. A fost asa de buna combinatia sucului. Si chiar a stors si patrunjelul, iar mirosul de patrunjel stors mi-a umplut bucataria si a mirosit asa de minunat. Am trecut si la un cocktail de fructe pe care eu l-am denumit "Vis tropical". Pentru aceasta reteta am folosit pepene galben, ananas si pere. De aceasta data le-am stors impreuna. Si am salvat niste bilute de pepene pentru a orna cocktailul. Si cum v-am zis am facut si popsicles din suc de fructe de padure congelate doar ca au fost cam timide si nu au vrut sa iasa din casuta lor. Si am incercat si un popsicle de suc de morcovi, mar si patrunjel si chiar daca nu a fost dulce a fost extraordina. Chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine. In concluzie, este un aparat cu care poti realiza multe sucuri de fructe, cu care poti salva timp nemaifiind nevoie sa tai bucatele fructele si legumele si spalatul lui este mult mai usor. Articol scris de Macy.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaVă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii