Dragii nostri,
Va multumim ca ati raspuns provocarii Culinar.ro, adresata cu zambetul pe buze in luna dragostei, de gasi o reteta de pizza perfecta, perechea ideala pentru frumosul premiu pus in joc: cuptorul electric incorporabil Hansa.
Avem placerea astazi sa va anuntam ca seriosul cuptor electric incorporabil Hansa a gasit cea mai buna reteta de PIZZA!
Aceasta este Pizza rustica la cornet, o reteta care a impresionat placut atat juriul cat si publicul prin originalitate, descriere explicita, ingredientele folosite si calitatea fotografiilor preparatului final si a celor din timpul prepararii.
O felicitam pe autoarea retetei castigatoare, utilizatoarea Culinar.ro Angel's Food!
Urmatoarele retete de pizza clasate in top au fost:
Pizza cu ananas si piept de pui
Felicitari tuturor participantilor, care s-au intrecut in maiestrie, am simtit in multe dintre retetele inscrise marea dragoste pentru bucatarit!
Va asteptam cu drag sa urmariti suprizele pe care Culinar.ro vi le pregateste permanent. Cel mai nou concurs Culinar.ro, care a debutat chiar astazi, are ca tema "Retete de primavara".
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaie
Comentarii