O reteta deosebita, ce surprinde prin gust si aroma!
Într-un bol micuţ se pasează drojdia cu zahărul şi se lasă la dospit pentru aproximativ 10 minute.
Într-un vas încăpător se cerne făina şi se adaugă, pe rând, restul ingredientelor: sarea, oul, uleiul, oregano uscat, laptele şi apa minerală.
Se adaugă drojdia dospită şi se frământă un aluat elastic şi nelipicios. Se lasă vasul într-un loc călduţ, până ce aluatul îşi dublează volumul.
Pieptul de pui se taie în cuburi sau fâşii şi se rumeneşte uşor. Ardeii capia se taie în felii subţiri şi se prăjesc la foc iute pentru 2 minute. Se curăţă ananasul şi se taie în cuburi.
Din aluatul dospit se întind două foi egale. Fiecare foaie se unge cu suc de roşii, se presară jumătate din cantitatea de caşcaval şi se aşază pieptul rumenit, ananasul cuburi, ardeii capia, roşioarele şi ceapa verde tocată.
Pizza astfel pregatită se coace pentru 15-20 de minute la o temperatură de 160 de grade. După ce se scoate din cuptor se presară caşcavalul rămas. Se serveşte caldă. Poftă bună!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii