Update 1 februarie! Anuntarea castigatorului
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Concursul de "placintit" s-a incheiat si ne bucuram ca tema noastra v-a placut atat de mult. Au fost propuse numeroase retete, care mai de care mai apetisante si credem ca tuturor ni s-au imbogatit cartile de bucate, virtuale sau nu, cu multe retete, pe care probabil multi dintre voi le-ati pus "in asteptare", pentru urmatoarea desfatare cu placinte.
Reteta castigatoare a concursului "La placinte inainte" este una clasica, dar mereu actuala, foarte bine ilustrata si explicata, care te invita sa o faci cu prima ocazie: Placinte poale-n brau
O felicitam pe castigatoare, va multumim pentru retetele grozave si va asteptam cu noi surprize! :)
*******************************************************************************
Culinar.ro te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de... Maestru placintar :).
Cum nu ii plac placintele? Fie ca sunt cu branza, cu legume, cu carne sau cu orice umplutura gustoasa, cu aluat sau cu foietaj, fiecare avem cel putin cate o placinta adorata, careia nu ii putem rezista.
Mai mult, majoritatea preparatelor de acest tip sunt si destul de usor de facut, asa incat PLACINTA este desertul sau aperitivul pe care il oferim deseori familiei su musafirilor, stiind ca sigur nu vom da gres.
Intre 7 si 27 ianuarie 2016 inscrie in site-ul Culinar.ro retetele tale de placinta si castiga un Set de tavi pentru cuptor - Kitchen Craft.
Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Pentru a incarca o reteta in site-ul Culinar.ro trebuie sa fii autentificat. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 1 februarie 2016.
Asadar, dragii nostri, va invitam cu drag la (gatit si aratat) placinte inainte!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii