Update 1 februarie! Anuntarea castigatorului
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Concursul de "placintit" s-a incheiat si ne bucuram ca tema noastra v-a placut atat de mult. Au fost propuse numeroase retete, care mai de care mai apetisante si credem ca tuturor ni s-au imbogatit cartile de bucate, virtuale sau nu, cu multe retete, pe care probabil multi dintre voi le-ati pus "in asteptare", pentru urmatoarea desfatare cu placinte.
Reteta castigatoare a concursului "La placinte inainte" este una clasica, dar mereu actuala, foarte bine ilustrata si explicata, care te invita sa o faci cu prima ocazie: Placinte poale-n brau
O felicitam pe castigatoare, va multumim pentru retetele grozave si va asteptam cu noi surprize! :)
*******************************************************************************
Culinar.ro te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de... Maestru placintar :).
Cum nu ii plac placintele? Fie ca sunt cu branza, cu legume, cu carne sau cu orice umplutura gustoasa, cu aluat sau cu foietaj, fiecare avem cel putin cate o placinta adorata, careia nu ii putem rezista.
Mai mult, majoritatea preparatelor de acest tip sunt si destul de usor de facut, asa incat PLACINTA este desertul sau aperitivul pe care il oferim deseori familiei su musafirilor, stiind ca sigur nu vom da gres.
Intre 7 si 27 ianuarie 2016 inscrie in site-ul Culinar.ro retetele tale de placinta si castiga un Set de tavi pentru cuptor - Kitchen Craft.
Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Pentru a incarca o reteta in site-ul Culinar.ro trebuie sa fii autentificat. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 1 februarie 2016.
Asadar, dragii nostri, va invitam cu drag la (gatit si aratat) placinte inainte!
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatBuna de te lingi pe degete!
Carne de porc in sos de ceapaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii