Update 1 februarie! Anuntarea castigatorului
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Concursul de "placintit" s-a incheiat si ne bucuram ca tema noastra v-a placut atat de mult. Au fost propuse numeroase retete, care mai de care mai apetisante si credem ca tuturor ni s-au imbogatit cartile de bucate, virtuale sau nu, cu multe retete, pe care probabil multi dintre voi le-ati pus "in asteptare", pentru urmatoarea desfatare cu placinte.
Reteta castigatoare a concursului "La placinte inainte" este una clasica, dar mereu actuala, foarte bine ilustrata si explicata, care te invita sa o faci cu prima ocazie: Placinte poale-n brau
O felicitam pe castigatoare, va multumim pentru retetele grozave si va asteptam cu noi surprize! :)
*******************************************************************************
Culinar.ro te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de... Maestru placintar :).
Cum nu ii plac placintele? Fie ca sunt cu branza, cu legume, cu carne sau cu orice umplutura gustoasa, cu aluat sau cu foietaj, fiecare avem cel putin cate o placinta adorata, careia nu ii putem rezista.
Mai mult, majoritatea preparatelor de acest tip sunt si destul de usor de facut, asa incat PLACINTA este desertul sau aperitivul pe care il oferim deseori familiei su musafirilor, stiind ca sigur nu vom da gres.
Intre 7 si 27 ianuarie 2016 inscrie in site-ul Culinar.ro retetele tale de placinta si castiga un Set de tavi pentru cuptor - Kitchen Craft.
Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Pentru a incarca o reteta in site-ul Culinar.ro trebuie sa fii autentificat. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 1 februarie 2016.
Asadar, dragii nostri, va invitam cu drag la (gatit si aratat) placinte inainte!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSeparam 3 oua, galbenusurile le amestecam cu 3 linguri zahar, pe urma punem 3 linguri faina, 1 lingura cacao si 1 lingurita...
Prajitura cu piscoturi si crema de cocosUite ca am ajuns sa sarbatoresc si-o juma de centenar, simplu si cu zambete la purtator. Imi doresc , chiar asa oare ce-mi...
Desert Pavlova, simplu ca la 50 de aniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii