Cartoful dulce isi are originea in zonele tropicale ale Americii si este o sursa de carbohidrati, vitamina A, C si B6, precum si betacaroten. Cand gasesti cartofii dulci Sezonul cartofilor dulci incepe in octombrie si se termina in martie. Totusi, in supermarketuri poti gasi aromatii cartofi aproape pe tot parcursul anului. Cum alegi cartofii dulci Alege-i pe cei mici sau medii ca marime, avand grija sa nu ii cumperi pe cei cu coaja patata, care se pot dovedi mai tari atunci cand sunt gatiti. Cum ii pastrezi Tine-i intr-un loc racoros si intunecat. Incearca sa ii consumi in cel mult o saptamana de la data la care i-ai cumparat. Cum prepari cartofii dulci Cu exceptia cazului in care cartofii sunt foarte mici si au coaja foarte subtire, foloseste un cutit pentru a-i curata, deoarece pot fi mai greu de curatat in comparatie cu alte tipuri de cartofi. Cartofii dulci se pot gati in diferite moduri: copti, prajiti, piure sau in combinatie cu paste sau orez. Au un gust asemanator cu dovleacul, aroma usor dulceaga este potrivita pentru diferite tipuri de orez sau couscous cu legume, supe creme, cartoi wedges, prajiti sau cipsuri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii