Ce este laptele UHT ?

(0)
admin postat de








 UHT este varianta scurta

pentru Ultra High Temperature (pasteurizare la temperatura inalta,

ultrapasteurizare); cu alte cuvinte, produsul este expus la o

temperatura foarte inalta pe o perioada foarte scurta de timp

(135 ° C timp de 2-4 secunde) dupa care se aduce la temperatura

camerei. Acest tratament are rolul de a distruge micro-organismele

daunatoare din produs, laptele pastrandu-si integral calitatile

nutritive, mineralele si vitaminele. De aceea, laptele UHT este

natural, fara conservanti, de cea mai buna calitate,

mentinandu-si prospetimea o perioada mai indelungata de timp,

fara a fi necesara refrigerarea inainte de deschiderea cutiei. 

Beneficiile

laptelui UHT:




Este igienic

din punct de vedere alimentar

Are toate

elementele nutritive specifice laptelui

Nu contine

conservanti

Poti cumpara

o cantitate mai mare odata

Faci mai putine

drumuri la magazin

Spatiul de

depozitare nu necesita temperaturi scazute (se decongestioneaza

frigiderul)

Ai intotdeauna

o rezerva de lapte pentru situatii neprevazute
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite