Grasimile sanatoase pot fi consumate fara grija Chiar daca uleiul de masline, plin de grasimi mononesaturate, este mai bun pentru inima ta decat untul, ambele contin 100-120 de calorii pe lingurita. De fapt, toate grasimile au aproximativ acelasi numar de calorii, asa ca ai grija atunci cand le folosesti si nu face excese! Legumele si fructele proaspete sunt intotdeauna mai bune decat cele congelate Produsele congelate pot fi la fel de hranitoare precum cele proaspete, fiind inghetate la scurt timp dupa recoltare, pastrandu-si astfel mai multi nutrienti decat in cazul in care trebuie sa calatoreasca un timp indelungat inainte de a fi puse in vanzare. Painea neagra e intotdeauna mai buna decat cea alba Unii producatori de paine neagra obisnuiesc sa adauge caramel in compozitie pentru a obtine culoarea inchisa, fara ca painea sa fie mai calitativa decat cea alba. Cauta pe ambalaj cuvintele "cereale integrale" sau "100% faina integrala", pentru a avea siguranta ca painea e produsa din grau nerafinat, care contine o cantitate considerabila de fibre, magneziu, seleniu si potasiu. Daca pe eticheta scrie natural, produsul e sanatos Nu toate produsele care se lauda ca sunt naturale sunt neprocesate si lipsite de aditivi. Alege mai degraba produsele organice, care sunt obtinute fara pesticide, ingrasaminte artificiale, hormoni de crestere si antibiotice.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantana
Comentarii