La Bucatarasul cel Dibaci

La Bucatarasul cel Dibaci

Insa Bucatarasul cel Dibaci este master chef al localului si tot el tine si cursurile, unde am intalnit cateva fete cunoscute, de pe la noi de pe forum.

O atmosfera prietenoasa, apropiata, unde un personal pe care daca-l intalnesti de doua ori, il vei considera ca facand parte din familie si o servire ireprosabila.Un interior cu mult bun gust, modern si curat, asupra caruia nu voi insista, deoarece e vremea teraselor si localul aresi asa ceva.

Locul unde este amplasat localul e familiar clubberilor bucuresteni, fiind deasupra unia dintre cele mai cunoscute cluburi, in spatele Tribunalului Bucuresti, in zona Unirii. Pentru ca totul sa fie perfect, ar trebui sa va rugati insa sa nu fie vreo pana de curent, deoarece majoritatea echipamentelor sunt electrice si veti risca sa mancati hrana rece. Asta ca un mic minus, pe care trebuia sa-l mentionez.

Am comandat o tigaie mixta, care are in componenta carne de porc, vita si pui, cu garnitura de cartofi piure si salata de varza acra. N-am prea avut multe de ales, deoarece pe langa faptul ca erau cursurile de pregatit bucatari amatori, mai era si ditamai pana de curent. De aceea va recomandam sa aveti grija sa nu patit la fel.

Mancarea, bine gatita, insa fara a excela in vreun fel, este pe principiul "sa nu inselam clientul", desi nu poti spune ca portiile sunt al naibii de mari. Fata de alte localuri, portia este chiar mica, ca sa fiu sincer. Insa pentru un om normal, cu un stomac cinstit, este probabil indeajuns.

Preturile sunt dececnte, in raport cu -evident- cantitatea de mancare servita. Adica nu poti plati o avere pe o portie nu foarte mare, nu-i asa? Minusurile care se intrevad din ceea ce scriu sunt insa completate si acoperite de atitudinea personalului si de caldura cu care esti servit. Un alt minus este apropierea foarte mare de spatiile de locuit, care face imposibila amplasarea unui gratar, unde, sunt sigur, s-ar face coada la comenzi. Revenind la preturi, o supa/ciorba costa 6/8lei. Garniturile costa maxim 5 lei, preparatele din carne avand un pret mai mare, cuprins intre 9 si 19 lei, insa si gramajele fiind intre 150 si 400 grame.

Per ansamblu, un local decent, insa putin cam scump, in sensul ca nu poti manca decent fara a scoate lejer in jur de 30-35 lei pentru un meniu format din felul 1, felul 2, o apa si o cafea. Cu mentiunea ca daca esti tare infometat, ar trebui sa-ti iei si un aperitiv, sau antreu, nu de alta, dar sa te saturi. Din nefericire pentru Bucatarasul cel Dibaci, exista locuri in Bucuresti, unde se mananca mult mai consistent la aceiasi bani, sau mult mai iefitn, la aceeasi calitate/cantitate. Insa Bucatarasul cel Dibaci nu este un restaurant scump, ci mai degraba unul care este inscris in cele din categoria "normal" din punctul de vedere al pretului.
Mai multe imagini de la acest local puteti vedea in Albumul foto.
Cristian Szilvassy

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Papricas cu gnocchi si lipie de casa

Papricas cu gnocchi si lipie de casa

• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de

Papricas cu gnocchi si lipie de casa
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Cele mai apreciate rețete
Chec aperitiv
1
Aperitive cu legume

Chec aperitiv

Este un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...

Chec aperitiv
Orez cu prune uscate
2
Mancaruri cu orez

Orez cu prune uscate

Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

Orez cu prune uscate
Tarta cu dovlecei zucchini
3
Aperitive cu legume

Tarta cu dovlecei zucchini

Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...

Tarta cu dovlecei zucchini
Gogonele in saramura
4
Muraturi simple

Gogonele in saramura

Anul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...

Gogonele in saramura
Tortilla cu spanac
5
Mancaruri fara carne

Tortilla cu spanac

O reteta foarte gustoasa pentru vara! Retete dietetice

Tortilla cu spanac
Parteneri
Salata cu scoici, rucola, morcov si afine
Bucataras.RO

Salata cu scoici, rucola, morcov si afine

  "Retete pentru mese in familie" Ce poate face oul de foame ? Mai ales ca aveam de executat alte activitati...

Salata cu scoici, rucola, morcov si afine
Budinca de paste cu pui si legume
Gustos.RO

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita