Yang (+): Cereale: Moderat yang: grau, orez, orz, ovaz, secara Accentuat yang: hrisca, mei Extrem de yang: germeni de cereale, orez salbatic Legume: Moderat yang: varza alba, ceapa, ridichi, dovlecei, fasole verde, frunze si radacini de papadie, napi, gulii, radacina de telina, spanac, anghinare, varza de Bruxelles Accentuat yang: andive, conopida, broccoli, dovleac, soia, naut, creson, alge marine, ceapa rosie, radacina de patrunjel, morcovi, praz, urzici, varza creata Extrem de yang: varza rosie Fructe: Moderat yang: stafide, fragi, mure, gutui, coacaze negre, rodii, masline negre, castane Accentuat yang: mere, afine, zmeura, merisor, coacaze rosii, fructe de dracila, nuci, alune Extrem yang: mere padurete, migdale, fistic Lactate: Moderat yang: lapte de capra, branza de Olanda, Roquefort, svaiter Gruyere Accentuat yang: branza de capra, unt clarificat (ghee) Carne, peste: Moderat yang: creveti, heringi, somon, sardine Accentuat yang: icre, caviar Extrem yang: fazan Condimente: Moderat yang: nucsoara, marar, anason, cimbrisor, ceapa, arpagic, tarhon, menta, frunze de patrunjel, mustar alb, leustean, leurda Accentuat yang: ardei iute, busuioc, cimbru, chimen, coriandru, cicoare, sofran, salvie, dafin, hrean, mustar negru, piper, usturoi, scortisoara, cardamom, schinduf Extrem yang: rozmarin, cuisoare, sovarf, ghimbir, ghintura, sare marina nerafinata Bauturi: Moderat yang: cafea de naut, cafea de cicoare, ceai japonez (Bancha), ceai de musetel, pelin, cimbru, cimbrisor, rozmarin Accentuat yang: ceai de busuioc, suc de mere Extrem yang: ginseng Alte produse: Moderat yang: halva de susan, halva de floarea-soarelui, ulei de masline, ulei de porumb, ulei de migdale Accentuat yang: oua fecundate, ulei de rapita, ulei de mustar, ulei de ricin, ulei de soia presat la rece, pasta de susan (tahini), seminte de dovleac, seminte de floarea-soarelui Extrem yang: polen apicol, seminte de susan, ulei de susan, ulei de floarea-soarelui presat la rece Lista de mai sus corespunde datelor din alimentatia macrobiotica, regim conceput de japonezul George Ohsawa.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii