Slabeste usor cu regimul Montignac

Nu e greu deloc. Montignac nu iti cere sa renunti la alimentele tale preferate sau sa te infometezi. Din contra, dieta Montignac te invata cum sa combini alimentele pentru a-ti pastra silueta sau pentru a slabi.

In primul rand, exista o serie de reguli de baza de care nu trebuie sa uiti: nu amesteca lipidele sau proteinele cu glucide (paine, orez integral, fasole uscata); incearca sa reduci consumul de cartofi, zahar si bauturi carbogazoase.

Mesele pot fi de 2 feluri: protido-lipidice (proteine si lipide consumate cu glucide cu IG<35) sau glucidice (glucide cu IG intre 35 si 50 - pot fi consumate doar cu glucide cu IG<35); micul dejun poate fi glucidic sau protido-lipidic. Pranzul este numai si numai protido-lipidic. Cina poate fi glucidica sau protido-lipidica. Pauzele dupa mese trebuie sa fie de 3 ore.

Nu se bea apa in timpul mesei sau cu mai putin de 1/2 ora inainte (numai dupa masa) Fructele crude nu se consuma in timpul sau la sfarsitul mesei ci numai cu min 1/2 ora inainte. Singurele fructe crude ce pot fi consumate oricand sunt capsunile si fructele de padure (cele care in engleza se termina in berry). Morcovul se consuma numai crud (are IG<35) prin prelucrare termica ii creste IGul la peste 50 - deci este interzis. (Culinar.ro Forum, Mon).

Pentru mai multe detalii, retete si suport, incearca aici, pe Culinar.ro Forum.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci