Se rade pe o razatoare de plastic coaja de lamaie bine spalata si stearsa. Se pune intr-un borcanel cu capac care se infileteaza. Pentru fiecare lamaie se adauga trei lingurite de zahar. Se inchide bine borcanul. Se va obtine un concentrat de lamaie, bun pentru aromat prajiturile, salatele si mancarurile.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtM-am gandit eu sa imprietenesc carnita cu diverse legume din gradina....asa printre ploi torentiale ne mai strecuram si...
Chiftelute imprietenite ( guguloaie)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii