Se ia pasta de zahar(marzipanul) si se pune pe suprafata unde intentionam sa o modelam, presarata cu zahar pudra. Nu se foloseste amidon care in contact cu marzipanul cauzeaza fermentarea
Se intinde pasta de zahar destul de mare pt a putea acoperi suprafata si partile laterale ale tortului Se verifica pt a nu ramane cocoloase sau denivelari Se ia foaia, introducand ambele maini sub ea(ca aluatul de pizza) Se aseaza pe tort si usor se niveleaza pt a scoate eventualele bule de aer Cu mainile, se preseaza si lateralele Se foloseste spatula pt a obtine un cat mai bun rezultat Se inlatura excesul de pasta Se perfectioneaza, acum cat pasta este inca moale Si...rezultatul acestei operatii
Multumim pentru rabdare lui MC in tehnica acoperirii cu foaie de marzipan.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii