Am enumerat doar cateva dintre sfaturile pe care le consider practice atunci cand folosim citricce, dar va rog sa impartasiti si voi din sfaturile culinare cu citrice. Inainte de stoarcere, lamaile se freaca de cateva ori pe masa asa dau mai mult suc. Cojile de portocale alunga moliile! Atarna un saculet cu coji de portocale in dulap. Zeama de lamaie transforma grasimile in picaturi foarte fine, usor de atacat de sucurile gastrice. Coaja de portocala sau lamaie rasa se usuca pe o farfurie si se macina in acelasi timp cu zaharul. Veti obtine un zahar pudra aromat. Clatitele dulci se parfumeaza cu zahar vanilat, cu coaja de lamaie sau cu putin rom. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii