Calitatea unui peste depinde in mare parte de prospetimea lui. Corpul pestelui trebuie sa fie rigid, rezistent la apasare si elastic. Pielea trebuie sa fie lucioasa, stralucitoare si colorata viu. Pestele proaspat are ochii limpezi, vivaci si transparenti. Daca ochii sunt opaci inseamna ca nu mai e proaspat, daca sunt adanciti in orbite nici nu va atingeti de el. Solzii trebuie sa fie lipiti unul de altul si stralucitori. Branhiile trebuie sa aibe o culore frumoasa si rosiatica,sa fie umede,un aspect opac inseamna ca nu mai e proaspat. Sa nu aiba un miros puternic, inseamna ca e deja alterat. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii